Specialist  in

commerciële  - food - cultuur -  concepten

Even voorstellen

Commerciële en gedreven horecaprofessional met 20+ jaar ervaring in toonaangevende Rotterdamse horecaconcepten met een verhaal. Als (interim)-manager draag ik bij aan groei, vernieuwing en resultaat. Mijn kracht ligt in het ontwikkelen van unieke, duurzame, eigentijdse horecaformules en het aansturen van diverse teams, met focus op targets, gastvrijheid, resultaat en beleving.

Ik denk in totaalconcepten – van routing en uitstraling tot kostenbeheersing en gastgerichtheid – en heb een sterke affiniteit met kwalitatieve keukens, van klassiek tot internationaal.

Flexibel en snel inzetbaar, breng ik expertise, energie en visie mee om organisaties naar een hoger niveau te tillen.

People - Planet - Profit

Ik zie een nieuwe wereld, de wereld van de nieuwe generatie wereldburgers. Voorkeuren zoals een gezonde levensstijl, missie, visie en het verhaal waarmee ze zich willen identificeren, worden niet meer bepaald door afkomst of geografische ligging, maar door een bewust gekozen levensstijl. Ik kijk graag over grenzen heen en zie kansen en mogelijkheden voor en door de nieuwe Nederlanders, nieuwe markten, trends en producten. Ik zie grenzeloze mogelijkheden om bedrijven, concepten en projecten beter af te stemmen op de veranderende wereld, en zo bij te dragen aan een betere, mooiere en schonere wereld. Al jaren ervaar ik het succes van mijn missie door het ontwikkelen van ‘out of the box’, unieke en spraakmakende concepten.

1993 - 2007 & 2012: Sorgh & Hoop

beleving: een avondje uit in de tropen

Restaurant-Workshops -Club - Cultuurkrant - Exposities

1997 - 2001 : Kerrie & Koriander

beleving: koloniale tijden in Azië.

Galerie – Restaurant – Lunchroom - Winkel -Exposities

 

2014-heden: Nieuwe activiteiten Sorgh & Hoop:

Sorgh & Hoop Kook-Cultuurboek

Hilarische persoonlijke anekdotes over de migratie van de Surinaamse groep nieuwe Nederlanders en de geschiedenis van Suriname verteld door Surinaamse tantes.

Dit in combinatie met snel en gezond Surinaams koken met 3 authentieke Surinaamse kruidenpasta's  en recepten . Voor iedereen met een overvolle agenda. Ook vind je in het boek het antwoord op  de vraag wie de 'echte' Surinamer is.

Sorgh & Hoop  Surinaamse kooklijn met een verhaal te koop bij alle Jumbo's

 

Kook nu vegetarische, vis of vlees  gerechten met smaken van daar en producten van hier..

Vegan en natuurlijke Surinaamse kooklijn met een verhaal. Voeding staat voor verbinding en verlaagt grenzen naar kennismaking met de cultuur erachter. Bij deze Surinaamse kooklijn krijgen drie Surinaamse tantes uit de Creoolse, Hindoestaanse en Javaanse cultuur een podium voor hun keuken en geschiedenis. Doelgroep is de 2e en 3e generatie wereldburgers die  gezond, duurzaam en snel Surinaams willen koken en interesse hebben in de Surinaamse cultuur. www.sorghenhoop.nl

Sorgh & Hoop meets Caribbean Ties

Caribische verhalen, eten, dansen en sjansen vanaf 12.00 uur op zaterdag 27 juli 2019 in de Doelenstudio aan het Schouwburgplein in Rotterdam. Verbinding staat centraal. Dit uit zich in Caribische verhalen, ‘Latin Grooves’ salsa-workshops, proeverijen met de kruidenpasta’s van Sorgh & Hoop en kookworkshops.

De aangrenzende tentoonstelling Caribbean Ties van het Museon in Den Haag informeert je over het Caribisch erfgoed van toen en nu en vertelt verhalen die je nog niet hebt gehoord.

© Kruiden & Klompen 2018 - sandra@kruidenenklompen.nl - +31 6 3086 5240